Renovaties, extra verdiepingen en bijbouw
  • Home
  • Renovaties, extra verdiepingen en bijbouw
Wonen in constante evolutie. BRD Construct begeleidt uw veranderingen en renovaties.

We leven in een wereld die constant evolueert. En ook wij veranderen steeds mee want we worden ouder, volwassener, rustiger,… De behoeftes die we dan ook hebben qua wonen en leefstijl evolueren jaar na jaar, waardoor mensen gemiddeld om de 7 jaar de drang hebben om hun woning te veranderen. Dit kan gaan om kleine renovaties, maar ook voor volledige gevelrenovatie of een nieuw dak. Hoe groot of hoe klein de verandering ook is, BRD Construct staat u bij met raad en daad!

Extra woonruimte

Door de jaren kan er ook nood zijn aan extra ruimte in de woning. Gezinsuitbreiding, het beoefenen van een zelfstandig beroep, kangoeroewonen, …allemaal elementen die hiertoe kunnen bijdragen. Door middel van optopping kan er extra ruimte gecreëerd worden op een snelle, duurzame en eenvoudige manier. Maar als ervaren bouwonderneming kan BRD Construct uiteraard ook zorgen voor een stenen aanbouw aan uw huidige woning. Vraag gerust meer info!

Dak- en gevelwerken

Ook het dak en de gevel van een woning hebben na verloop van tijd een renovatiebeurt nodig. Deze ingreep kan u heel wat geld besparen want een lekkend dak of een gevel waar water doorheen sijpelt kunnen heel wat schade veroorzaken. BRD Construct leidt al uw renovaties in Paal en omstreken in goede banen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor info!