Energiezuinig bouwen met houtskeletbouw
  • Home
  • Energiezuinig bouwen met houtskeletbouw
BRD Construct: Uw partner van ontwerp tot droomwoning.

Bij BRD Construct ontwerpt en plaatst men uw woning volgens uw wensen. Van plan tot oplevering, BRD Construct staat aan uw zijde gedurende de ganse periode! Dankzij het flexibel systeem in houtskeletbouw kunt u kleinschalig starten en gaandeweg uw woning innoveren of uitbreiden.

Afwerkingsgraad

U bepaalt zelf de afwerkingsgraad van uw nieuwbouwwoning. Wind- en waterdicht, casco of sleutel-op-de-deur, alles is perfect mogelijk. Budgettair wordt alles met u overlopen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Naast houtskeletbouw kunt u ook opteren om een klassieke woning door BRD Construct te laten bouwen.

Verplichte voorzieningen

De wet voorziet een aantal verplichtingen waaraan een nieuwbouw moet voldoen. Dit is zo op vlak van energiezuinigheid, maar ook op vlak van regenwatervoorziening. Zo ben je verplicht om regenwater op te slaan en te hergebruiken. Daarnaast moet er een infiltratiesysteem zijn, zodat overtollig regenwater in de bodem kan dringen. Een regenwaterput is dan ook een verplichting geworden en in sommige gevallen ook een septische put. BRD Construct volgt de laatste ontwikkelingen op vlak van wetgeving op de voet. Op die manier kunt u hier steeds terecht met uw vragen.

Neem gerust contact op voor meer info of een offerte.