Gevelbekleding
  • Home
  • Gevelbekleding
De esthetiek en functionaliteit van uw woning start bij de gevel. Ontdek de diverse materialen voor gevelbekleding bij BRD Construct.

Een mooie gevel heeft niet enkel een functioneel maar ook een esthetisch doel. Het is namelijk het eerste dat men ziet wanneer men een woning bekijkt. Reden te meer om te zorgen dat deze indruk meteen goed is, zeker indien u mettertijd overweegt om uw woning te verkopen.

Diverse materialen

BRD Construct voorziet gevelbekleding in diverse materialen. Zo kunt u opteren voor sidings, metaal, Eternit of zink. Sidings zijn zeer makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in heel veel diverse kleuren. De houtstructuur kun je perfect herhalen in de afwerking van deuren en ramen. Maar uiteraard is ook metaal of zink een ideaal bekledingsmiddel. Vraag gerust meer info!

Premies

U kunt premies aanvragen voor het plaatsen van gevelbekleding met isolatie. Deze premies kunnen flink oplopen en op deze manier een stuk van uw investering terugbetalen.

Laat uw gevelbekleding tijdig herstellen of volledig vervangen en voorkom waterschade en vochtproblemen binnenshuis. Vragen? Een gratis offerte? Neem gerust contact op!